Geschiedenis (Infaco)

{kolom xs12 sm12 md6 lg6}

Golden Palm Award

De elektrische snoeischaar is in 1984 ontwikkeld door de Fransman Daniel Delmas en won 1985 in Montpellier de ‘Golden Palm Award for best innovation’. Het resultaat was dat gedurende de drie dagen van de Viticultural Show er 500 exemplaren werden verkocht. Daniel Delmas heeft daarna het familiebedrijf Infaco SA opgericht.

Electrocoup snoeischaar

De afgelopen twintig jaar heeft Infaco exclusiviteit opgebouwd met de productie en het onderhoud van de Electrocoup snoeischaar. De schaar is inmiddels meer dan 90.000 keer verkocht aan wijn- en fruittelers in landen als Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Australië, Portugal, Italië, Griekenland, Canada, Amerika, Argentinië, Uruguay, Paraguay, Chili, Zwitserland, Nederland, Noorwegen en Engeland.{kolom xs12 sm12 md6 lg6}

Zevende generatie

Tot op de dag van vandaag is het bedrijf een familie-onderneming. De hoofdvestiging zetelt in Cahuzac-Sur-Vere in het zuiden van Frankrijk.
Infaco streeft continue naar verbetering van haar product in nauwe samenwerking met haar klanten en gebruikers. Dankzij een relatie van ruim 20 jaar met klanten en gebruikers is de Electrocoup inmiddels toe aan zijn zevende generatie.