Over Electrocoup

{kolom xs12 sm12 md6 lg6}

Professionele elektrische snoeischaren

Electrocoup staat voor professioneel elektrisch snoeigereedschap. Fruittelers, boomkwekers en hoveniers kunnen niet meer zonder! Sinds de unieke uitvinding van de eerste elektrische snoeischaar in 1984 is de Electrocoup door het Franse bedrijf Infaco steeds verder verbeterd.

De nieuwe F3015 is de volgende stap naar perfectie: compacter en lichter en voorzien van een koolborstelloze motor en lithium-ionbatterij. Het is de enige snoeischaar ter wereld met drie verwisselbare koppen, met elektronisch verstelbare halve opening, elektronisch instelbare overbite en een DSES-beveiligingssysteem. 

Powercoup: vijf gereedschappen in één

Niet alleen snoeien gaat veel makkelijker met Electrocoup. Naast de veelzijdige snoeischaar kent Electrocoup namelijk ook de Powercoup PW2: vijf gereedschappen in één. Het is een kettingzaag, heggenschaar, recoupeerzaag, scheutenverwijderaar en bloesemdunner.{kolom xs12 sm12 md6 lg6}

Gemakkelijk en veilig

Daarnaast biedt Electrocoup nog tal van producten die het gebruik van de snoeischaar en Powercoup beter, gemakkelijker en veiliger maken.

Importeur

De producten van Infaco/Electrocoup worden verkocht in vele landen in Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Australië en Azie. In Nederland is Delta Enterprises de importeur van Electrocoup. De producten zijn te koop bij Electrocoup-dealers door het hele land.