dealers

Vind de Electrocoup-dealers bij u in de buurt!

Electrocoup is de Nederlandse importeur van de innovatieve en professionele elektrische gereedschappen van leverancier Infaco. Hun geweldige gereedschappen worden naar grote tevredenheid gebruikt door professionele wijnbouwers, boomkwekers, olijftelers en hoveniers van over de hele wereld.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De 12+ dealers van Electrocoup

Ook Electrocoup?

Wilt u ook graag de Electrocoup gereedschappen gebruiken bij uw werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij een van de vele officiële Electrocoup dealers in heel Nederland. Meer weten over onze dealers? Lees dan snel verder. Daarnaast geven wij u ook meer informatie als u dealer wilt worden.

Ontdek het aanbod bij onze Electrocoup dealers

Electrocoup levert haar producten aan een groot aantal officiële dealers door heel Nederland. Bent u als professional geïnteresseerd in de handgereedschappen van Electrocoup? Breng dan een bezoek aan een van de dealers of neem contact met hen op. Producten die onder andere bij onze dealers kunt verkrijgen zijn:

  1. Powercoup PW 2
  2. Electrocoup F3015
  3. Extensions
  4. Bindtang
  5. Lithium-ionbatterij
  6. Slijpmachine

Check hieronder direct waar de dichtstbijzijnde Electrocoup dealer te vinden is:

Word officiële Electrocoup dealer

Heeft u uw eigen winkel? En wilt u uw assortiment graag uitbreiden met de kwalitatieve gereedschappen van Electrocoup? Wordt dan een officiële dealer van onze producten. Om dealer te worden kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6 251 565 82. Mailen is ook mogelijk via e-mailadres abe@electrocoup.nl. Wij informeren u dan graag verder over mogelijkheden en de voorwaarden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Laat het ons weten! Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.