Snoeischaar

F3020

De F3020 elektrische snoeischaar is de waardige opvolger van de F3015. Na meer dan 6 jaar onderzoek, testen en finetunen presenteert INFACO met trots zijn nieuwste model snoeischaar. De F3020, een waar technologisch hoogstandje, bouwt voort op de gerespecteerde technische basis van de F3015 en voegt veel verbeteringen toe zodat onze klanten het beste gereedschap op de markt kunnen blijven gebruiken. Nog effectiever dan de F3015, kent de F3020 hogere snijsnelheden en verbeterd werkcomfort. De F3020 is lichter, compacter en gemakkelijker te hanteren dan de vorige generaties; het toont eens te meer de wil van het merk om 'iedereen gelukkig te maken'.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De 12+ dealers van Electrocoup
Over

Technisch

Dankzij de technologische vooruitgang kan de snoeischaar nu worden "aangesloten" met behulp van een optionele Bluetooth® box. Met dit nieuwe systeem kunnen nu de meest relevante gegevens gerapporteerd worden voor nog effectiever snoeiwerk. Deze verbindingsoptie, in combinatie met de nieuwe INFACO® toepassing, biedt de mogelijkheid om een groot aantal aanpassingen direct vanaf een smartphone uit te voeren (instelbaar mesopeningbeheer, mesoverbite, nieuwe Soft-modus snelheidsconfiguratie, enz.), maar biedt ook geavanceerde lees- en analysemogelijkheden voor de gegevens die tijdens het gebruik van het apparaat worden verzameld.

Compact en lichtgewicht: 744 g

Prestaties: kracht en gebruiksgemak

Hoge snijcapaciteit

40 mm Standard Kit

45 mm Medium Kit

55 mm Maxi Kit

Ergonomisch design

Technologisch en Connected

DSES standaard draadloos snijpreventiesysteem

Downloads

Documenten

DSES

Veiligheid

Aanvullende elektronische veiligheidssystemen INFACO ziet veiligheid altijd als essentieel. INFACO, een echte pionier van de jaren negentig, is nooit gestopt met investeren in snijpreventie onderzoek ter wille van zijn gebruikers en klanten. Er werd veel geld gestoken in R&D om u een toegankelijke, steeds veiligere en innovatieve oplossing te kunnen bieden. Vandaag heeft de ELECTROCOUP F3020 een nieuwe stap voorwaarts gezet. Al onze snoeischaren zijn standaard uitgerust met de DSES Wireless-functie. Aanvullende elektronische veiligheidssystemen (draadloos).

draadloos

Standaard draadloos DSES

Dit nieuwe draadloze veiligheidssysteem is samengesteld uit een geleidende trigger die verbinding maakt tussen het lichaam van de gebruiker en het elektronische systeem van de schaar (INFACO patenten).Zodra de snijkop de andere hand raakt (bloot of met handschoen), gaat het snoeischaarmes onmiddellijk open, waardoor ongelukken worden voorkomen!Het draadloze DSES-systeem werkt bij direct huidcontact, maar iedereen heeft zijn eigen geleidingsniveau. Om een goed geleidingsniveau te garanderen wordt daarom het gebruik van geleidende INFACO handschoenen aanbevolen. Ze verhogen het signaal en bieden een betere bescherming (zie aanbevelingen in de gebruiksaanwijzing).Belangrijk: als u handschoenen wilt gebruiken om u tegen de kou te beschermen, verplicht het systeem u tot het dragen van INFACO geleidende handschoenen.Door het DRAADLOZE DSES-systeem kan het mes soms per ongeluk open klappen op vochtig hout, sappig hout of dicht bij de grond. Met het dragen van een geleiderhandschoen worden deze verschijnselen beperkt.

bekabeld

Bekabelde DSES optie

In tegenstelling tot het draadloze systeem is voor de optie "bekabelde" DSES het dragen van een INFACO geleidende handschoen vereist. De handschoen is aangesloten op een speciale “bekabelde DSES” voedingskabel. Zodra de snij kop in contact komt met de geleidende handschoen, gaat het snoeischaar mes onmiddellijk open waardoor ongelukken worden voorkomen! Het bekabelde DSES-systeem biedt gebruikersbescherming en vermindert eventueel onbedoeld openklappen op vochtig of sappig hout of zeer dicht bij de grond. Het gebruik van INFACO-geleider handschoenen wordt sterk aanbevolen:     Om de geleidbaarheid van het veiligheidssysteem te verhogen. Om de reactiviteit consistent te maken voor het gehele handoppervlak. Om ongewenste triggering op nat hout en/of hout dat te dicht bij de grond ligt te verkleinen.

Standaardstand

Voorwaartse mesbeweging bij volle snelheid. F3020 snelheid (+15% vs F3015). De “Standard” modus is geschikt voor gebruikers met ervaring bij het gebruik van elektrisch gereedschap die ten volle willen profiteren van alle snijsnelheidscapaciteiten.

Zachte modus

Deze nieuwe modus verscheen met de F3020: Deze modus is vooral geschikt voor mensen die willen leren snoeien en/of voor gebruikers die liever flexibele gereedschapsbesturing willen. Voorwaartse mesbeweging met iets lagere snelheid (F3015-snelheid)

Verstelbare mes opening

Selecteer een halve opening die is aangepast aan uw snoeigewoonten. 10 gemakkelijk te programmeren standen om de ideale half-opening te krijgen.

Mes overbite afstellen

Optimaliseer de levensduur van uw blad met behulp van het elektronische mes overbite beheersysteem. 10 gemakkelijk te programmeren standen om de ideale mes overbite te krijgen.

Lithium-ion

Batterij

De nieuwe Lithium-Ion Cobalt L100B F3020 batterij weegt slechts 698 gram in vergelijking met 810 gram bij de vorige versie. De spanning is nu 36 volt (t.o.v. 48 volt op het vorige F3015 model). De F3020 snoeischaar is nog steeds compatibel met 36 volt en 48 volt.Het strakke ontwerp en kleinere volume bieden een dag snoeien zonder opladen. Met zijn multifunctionele draagsysteem kan de F3020 batterij gemakkelijk in de zak worden gestopt of aan de riem geklikt. U merkt er niets van tijdens uw snoeisessies.

Gewicht: 698g

Volledige autonomie de hele dag 8 uur*

Batterij met ingebouwd elektronisch beveiligings- en beheerssysteem voor opslagcellen (GBS)

Hoge capaciteit LITHIUMCELLEN

POWERTOOLS opslag cel technologie

Zogenaamde “High Power” “Long Life” smart cells

ACCU MET een PRO RATA GARANTIE van 5 JAAR

Draagopties

Batterijvest

4 mogelijke draagopties Het F3020-vest is ontworpen voor ongekend comfort, zeer ergonomisch en gemakkelijk in het gebruik. Dankzij het nieuwe straight kabelsysteem dat op ingenieuze wijze het vest oversteekt naar de schouder (met armband) is het zo goed als onzichtbaar. Profiteer verder van de lichtgewicht sensatie van uw F3020 snoeischaar en een hele dag ongehinderd werken.

De batterij kan op 4 verschillende manieren worden gedragen:

- Op een vest met bandjes.
- Op de riem (zonder de afneembare bandjes).
- Met een broekriemclip.
- Dankzij het kleine formaat gewoon in je zak.

Laden

Slimme automatische oplader

Snel opladen: 2 uur

De waardige opvolger van de F3015 slimme automatische oplader, de gloednieuwe F3020 batterijlader, maakt aansluiten eenvoudig. De batterij hoeft niet meer uit het vest gehaald te worden: voor praktischer gebruik wordt de batterij nu opgeladen met een kabel die de oplader direct op de batterij aansluit, waardoor het gebruik ervan gemakkelijker wordt.

app

Connectief gereedschap

De applicatie komt in oktober 2022 ter beschikking op IOS en Android Dankzij de nieuwste connectiviteitsinnovaties kan de F3020 snoeischaar verbonden worden met behulp van een optionele Bluetooth® box. Verbind het apparaat rechtstreeks met de nieuwe mobiele INFACO-app op Android of iOS, en bekijk alle statistieken over uw apparatuur. Volg de voortgang van het werk op uw percelen direct op een eigen web platform en beheer eenvoudig alle elektronische instellingen.

hoes

Houder

De nieuwe INFACO snoeischaarhouder is ergonomisch, licht en onopvallend. Het innovatieve snelle vergrendelings-/ontgrendelingssysteem is gepatenteerd door INFACO. Tijdens het gebruik kunt u met één beweging beide handen vrijmaken door uw gereedschap veilig in de houder op te bergen (mes gesloten/in standby-modus of uitgeschakeld).De houder is gemakkelijk te dragen, niet omslachtig, simpel te gebruiken en vast te zetten, en kan worden bevestigd aan een riem of het vest van de batterijhouder. De nieuwe F3020 snoeischaarhouder past perfect in uw werkuitrusting. De houder is verkrijgbaar voor “Standaard” en “Medium" snijkop.

Accessoires

Verlengstokken

Vaste of telescopische verlengstokken Werken in de hoogte is nog nooit zo eenvoudig geweest. De ontwerpingenieurs van INFACO hebben met een innovatieve en ergonomische oplossing een revolutie ontketend in het systeem van verlengstokken. Klem gewoon uw F3020 snoeischaar aan het uiteinde van de verlengstok en de accu aan het andere uiteinde: dat is alles, uw gereedschap is klaar voor gebruik. Vergeet de kabels en bedien uw gereedschap met behulp van een draadloos Bluetooth® triggersysteem in de schuifgreep, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is.

Slijpen

Slijpmachine

De elektrische slijpmachine A48V3Slijp uw messen in recordtijd. De elektrische slijpmachine A48v3 kan aangesloten worden op de ELECTROCOUP F3010 - F3015 - F3020 batterijen. Er wordt aanzienlijke tijd mee bespaard bij het dagelijkse slijpen. Optimaliseer uw messen met de A48V3 voor een hogere opbrengst van uw ELECTROCOUP. Deze slijpmachine draait op uw batterij zodat u uw snoeischaar direct kunt slijpen op de plek waar u werkt.

polijsten

Carbidepolijster

Als aanvulling op de twee aanbevolen dagelijkse slijpsessies adviseren wij u de nieuwe INFACO carbidepolijster te gebruiken. Door deze elk uur te gebruiken houdt u de snijkant van uw mes in goede staat. De snedes zullen nog gladder zijn! Voor correct slijpen:    Tweemaal daags slijpen (met steen of elektrische slijpmachine) + polijsten eenmaal/uur (INFACO carbidepolijster)

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Laat het ons weten! Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.