LET OP: uitassortiment, beschikbaar zolang de voorraad strekt.

PW3

De POWERCOUP PW3-handgreep is compact, handig en licht, voor een optimaal werkcomfort. Dankzij een snelkoppelingssysteem voor de koppen kan worden afgewisseld tussen verschillende gereedschappen. Het apparaat is stil en schoon, waardoor het uitermate geschikt is voor onderhoud in woonwijken, op campings of op andere plaatsen waar geluidsoverlast ongewenst is. De borstel loze motor past via elektronische herkenning de snelheid automatisch aan het gekozen gereedschap aan. Hierdoor kunnen de motorprestaties worden aangepast en de beste verhouding vermogen/snelheid/koppel worden gekozen voor het gebruikte gereedschap.

Hieronder vind u alle type gereedschappen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De 12+ dealers van Electrocoup
Accu

Batterijen

De POWERCOUP PW3-serie kan worden gebruikt met alle INFACO-batterijen (F3005, F3010, Lithium F3015 en L810B).PW3 is niet compatibel met de L100B 36 Volt accu voor de F3020 snoeischaar.

Lithium 120Wh batterij met een gewicht van 810 g. De batterij kan op 4 verschillende manieren worden gedragen: op een vest met banden, met behulp van de riem (zonder banden), met behulp van een broekriemclip of direct in de zak dankzij het kleine formaat.

Batterijgewicht 810 g - 3,5 kg

Prestaties: kracht en gebruiksgemak

Compatibele gereedschappen

Technologisch en Connected

Lithiumbatterij bevestigd aan een vest met riemen, met een gewicht van 3,5 kg.

Downloads

Documenten

gereedschap

Diever

De kop van de diever (scheutenverwijderaar) is een innovatief alternatief voor de oplossingen die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Zoals bij alle mechanische oplossingen vermijdt dit het gebruik van chemicaliën. De POWERCOUP PW3-diever biedt flexibiliteit, gebruiksgemak, kwaliteit en precisie bij het ontbladeren. Met dit elektrisch draagbaar gereedschap hoeft u geen beroep meer te doen op zware hydraulische apparatuur die vaak duur is en ingewikkeld in het gebruik, waarbij ervaren gebruikersvereist zijn. De POWERCOUP PW3-diever kan door iedereen worden gebruikt, zonder specifieke opleiding, en vermindert aanzienlijk de last van deze taak.

gereedschap

Heggenschaar

De koppen van de heggenschaar kunnen worden gebruikt om alle soorten heggen te onderhouden. De krachtige heggenscharen van INFACO zijn eenvoudig in gebruik, stil en trillingvrij, en zorgen ervoor u uw werk uitvoert als een pro. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, met dubbel zaagblad. Het gereedschap is zeer comfortabel in het gebruik, zowel voor werkzaamheden op grondniveau als voor onderhoud op enkele meters boven de grond. Bij de dubbele zaagbladen is een terugslagbeveiliging verkrijgbaar. Deze beveiliging voorkomt dat het uiteinde van de zaagbladen tegen de vloer en/of de wanden stoten.

gereedschap

Kettingzaag

Het gereedschap is erg licht en beperkt in omvang, waardoor het zeer gemakkelijk te hanteren is en het snelle snijbewegingen garandeert. Dit is slechts een van zijn vele voordelen. De takkenzaagkop is geschikt voor boomtrimmers en kan tot een diameter van 150 mm doorsnijden. Bovendien kan hij ook worden gebruikt om wijnstokken te snoeien en boomgaarden te onderhouden.

Een geïntegreerd, zelfregulerend smeersysteem levert de optimale hoeveelheid smeermiddel die nodig is om kettingslijtage te beperken. INFACO biedt u smeerolie die speciaal geselecteerd is voor zijn prestaties en voor meer dan 90% biologische afbreekbaar is.

gereedschap

Uithol
gereedschap

De PW3 uitholkits worden gebruikt om kankers weg te snijden en snel terug te keren naar uitstekende boomopbrengsten. Ze zijn een minder destructief alternatief voor het wegsnijden van de besmette zones. Uithollen en desinfecteren bestaan uit het verwijderen van het gehele besmette stuk (van de schors tot het gezonde hout) en vervolgens het desinfecteren van de wond (brandende alcohol of bleekmiddel verdund tot 4%) en het aanbrengen van een genezende mastiek. Het verwijderen van kankers kan het hele jaar door worden uitgevoerd bij droog weer zonder wind. 100% succes na uitholling en behandeling 50% sneller dan handmatig uithollen.

Gereedschap

Uitdunner

Met de uitdunningskop kunnen boomkwekers mechanisch uitdunnen in de bloeifase, wat gemiddeld 60 tot 70 uur per hectare bespaart in vergelijking met een manuele bewerking. Deze bewerking optimaliseerde grootte en de rijpheid van de vrucht, en is essentieel voor zelf bevruchtende rassen. De borsteldraden garanderen een totaal respect voor de plant en vergemakkelijken de doorgang tussen de takken. De borsteldraden garanderen een totaal respect voor de plant en vergemakkelijken de doorgang tussen de takken. De snelheid kan worden ingesteld van 320 tot 1900 tpm, afhankelijk van de variëteit, het gewas en het gewenste resultaat.

gereedschap

Olijfschudder

De koppen van de olijfschudder verminderen de oogsttijd van de olijven tot een derde in van de tijd die handmatige oogst kost. De elliptische beweging van de koolstofvingers respecteert de plant om de volgende oogsten te optimaliseren. Dankzij deze beweging worden de olijven minder naar de zijkanten geslingerd en zijn ze gemakkelijker op te rapen.

Met de elliptische olijvenschudder is het eenvoudiger om te controleren waar de olijven zullen vallen, wat het gemakkelijker maakt om ze te verzamelen. Bovendien kan de snelheid in 10 verschillende trappen worden ingesteld.

gereedschap

Zaag

e kwaliteit van de snede, tot een diameter van 100 mm, is uniek (snede identiek aan die van de ELECTROCOUP (snoeischaar). Dit vermindert het risico op houtziekte tijdens het onderhoud van de bomen, evenals het aantal uitlopers. De zaag heeft geen risico op terugslag en is erg gemakkelijk in gebruik, wat het erg comfortabel maakt voor de gebruiker.

De snijkwaliteit van de POWERCOUP PW3 is net zo zuiver als die van een Electrocoup-snoeischaar. Dit voorkomt dat houtziekten zich ontwikkelen of verspreiden en vermindert het aantal uitlopers.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Laat het ons weten! Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.